Pàgines

Translate

ABOUT ME

La moda el meu món, la fotografia un art, el Street Style imprescindible, les tendències icones a seguir, el meu estil la plasmació al món del meu caràcter i jo com a persona.

Sóc la Núria Borràs Martí (si d’aquí el meu nom del blog NunuBoboMama ;) ), i com estudiant de moda i futura dissenyadora m’encanta tot el que està relacionat amb el món de la moda, com la fotografia, blogs, revistes, dissenyadors, models, comunicació de moda, dissenyar, fer d’un teixit la teva pròpia peça, Instagram, desfilades, entre altres.

D’aquesta afició va neixa el meu blog on intento servir d’inspiració per tu i totes aquelles persones que els hi encanta la moda o busquin inspiració de com vestir-se.

Para mi la moda és una il·lusió, un sentiment, un estil de vida, un món, creativitat i imaginació.

I recordeu...

Un bon look és aquell en que un/una se sent còmode, es igual el que la gent pensi o lo diferent que pugui ser.


-


La moda mi mundo, la fotografía un arte, el Street Style imprescindible, las tendencias iconos a seguir, mi estilo la plasmación al mundo de mi carácter y yo como persona.

Soy Núria Borràs Martí (si de aquí el nombre del blog NunuBoboMama ;) ), y como estudiante de moda y futura diseñadora me encanta todo lo que esta relacionado con el mundo de la moda, como la fotografía, blogs, revistas, diseñadores, modelos, comunicación de moda, diseñar, hacer de un tejido tu propia prenda, Instagram, desfiladas, entre otras.

De esta afición nació mi blog donde intento servir de inspiración para ti y todas aquellas personas que les encanta o la moda o busquen inspiración de cómo vestirse.

Para mi la moda es una ilusión, un sentimiento, un estilo de vida, un mundo, creatividad e imaginación.

Y recordad…
Un buen look es aquel en que uno/una se siente cómoda, da igual lo que la gente piense o lo distinto que puede ser.


-2 comentaris:

 1. God you are so beautiful!
  xoxo
  http://pandamone.blogspot.com/2014/09/fashion-killa.html

  ResponElimina
  Respostes
  1. Thanks for your comment Maja eM! I love your new publication! ;) <3

   Elimina

Thank you for your comment. I hope you come back soon. Sincerely, NunuBoboMama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...