Pàgines

Translate

dissabte, 30 de setembre de 2017

SpeculoEl reflexa d’un mirall sempre he trobat que és algo estrany. Mirar-t’ha a tu mateix a traves del reflexa dels teus ulls, mirar-t’ha fixament als teus ulls com si miressis a algú altre. Algo estrany, i pel meu gust, molt estètic. Un concepte molt romàntic poder-t’ha observar com si observessis alguna altre persona.
Quan penso amb un mirall hem venen el cap colors com el negre, blanc, gris i tota la seva gama. Una tonalitat que tothom té en el seu armari. El conjunt que porto és d’aquesta tonalitat que tothom té. Però que tothom tingui, no vol dir que no pugui ser especial. Ja que uns botins de taló transparent i d’estampat de serp trenquen amb el concepte basic que porta aquesta gama de colors.
I vosaltres que en penseu de portar unes sabates o peça de roba o complement que ho canvi tot en el teu conjunt? :*

-

El reflejo de un espejo siempre lo he encontrado algo extraño. Mirarse a uno mismo a trabes del reflejo de sus ojos, mirarse fijamente en los ojos como si mirases a otro. Algo extraño, y por mi gusto, muy estético. Un concepto muy romántico poderte observar como si observaras a otra persona.
Cuando pienso en un espejo me vienen a la cabeza los colores como el negro, blanco, gris y toda su gama. Una tonalidad que todos y todas tenemos en el armario. El conjunto que llevo es de esta tonalidad que todo el mundo tiene. Pero que todo el mundo lo tenga, no significa que no pueda ser especial. Ya que unos botines de tacón transparente y de estampado de serpiente rompen con el concepto básico que tiene esta gama de colores.
Y vosotros que pensáis de llevar unos zapatos o pieza de ropa o complemento que lo cambie todo en tu conjunto? :*

-

The reflection in a mirror is a thing that I always have found strange. Looking at yourself through the reflection of your eyes, staring into your eyes as if looking at another. Something strange, and for my opinion, very beautiful. A very romantic concept, you can observe yourself like if you would observe another person.
When I think of a mirror I come to in mind the colours black, white, grey and all of it range. A tonality everybody have in the closet. My outfit have this tonality that everyone has. But that everyone has it does not mean that it can’t be special. Because wearing a transparent high-heeled boots and a snake print break with the basic concept of this range of colours.
Who you think of wearing shoes or clothing or accessories that change everything in your set? XOXOXO

SWEATSHIRT: Zara

PANTS: Zara

SHOES: Jeffrey Campbell
PHOTOGRAPHER: Marta Reyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Thank you for your comment. I hope you come back soon. Sincerely, NunuBoboMama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...