Pàgines

Translate

diumenge, 27 de setembre de 2015

Geek Girl

Molt bones gent! Avui us ensenyo unes fotos que hem van fer aquest estiu al showroom Lola Villaescusa. La roba òbviament no es meva, me la van deixar allà per fer la sessió de fotos. També hem van maquillar en el showroom. M’ho van fer molt  be, però, tant el maquillatge com la roba no es gens el meu estil i sento que no sóc jo. Tot hi així, va ser molt divertit que hem fessin emprovar un munt de roba, les fotos, el maquillatge... Tot en general va ser una gran experiència!
Els etilismes que porto esta inspirat en una noia “geek” o “friky” dels anys 80, 90. Que us semblen els looks, són adequats per la inspiració, us agraden o canviaria-ho bastantes peces?
Molts petons a tots guapos i guapes! :*


Muy buenas gente! Hoy os enseño unas fotos que me hicieron este verano en el showroom Lola Villaescusa. La ropa obviamente no es mía, me la dejaron ahí para hacer la sesión de fotos. También me maquillaron en el showroom. Me lo hicieron muy bien, pero, tanto el maquillaje como la ropa no es para nada mi estilo y siento que no soy yo. No obstante, fue muy divertido que me hicieron emprovar muchísima ropa, las fotos, el maquillaje… Todo en general fue una gran experiencia!
Los estilismos que llevo están inspirados en una chica “geek” o “friky” de los años 80 o 90. Que os parecen los looks, son adecuados para la inspiración, os gustan o cambiaríais bastantes prendas?

2 comentaris:

Thank you for your comment. I hope you come back soon. Sincerely, NunuBoboMama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...