Pàgines

Translate

diumenge, 13 d’agost de 2017

Cadaqués
Aigua cristal·lina, reflexes del sol en forma d’estrella, blau i blanc, i rosa i verd en segon lloc, pedres i pintures a les cases... Això, és el record que et queda havent estat a Cadaqués, un poble preciós de la Costa Brava, Catalunya.
Va ser una escapada amb el Joel, que volem tornar a repetir, igual que tornar a visitar la Casa-Museu de Salvador Dalí a Portlligat.
Ens va encantar! Espero que t’agradi la publicació i el meu conjunt! Un petó guapos i guapes! :*

-

Agua cristalina, reflejos del sol con forma de estrella, azul i blanco, i rosa i verde en segundo lugar, piedras i pinturas en las casas… Esto, es el recuerdo que te queda habiendo estado en Cadaqués, un pueblo precioso de la Costa Brava, Catalunya.
Fue una escapada con Joel, que queremos volver a repetir, igual que volver a visitar la Casa-Museo de Salvador Dalí a Portlligat.
¡Nos encanto! Espero que te guste la publicación y mi conjunto. ¡Un beso enorme guapos y guapos! :*

-

Crystalline water, the sun in form of star in relfection, blue and white, and pink and green in second place, rocks and houses paintings… This is the memory when you were staying in Cadaqués, a beautiful village in Costa Brava, Catalonia.
It was a nice romantic getaway with Joel that we want repeat. The Home-Museum of Salvador Dalí in Portlligat is another place that we want repeat too.
We love this short break! I hope that you loke this publication and my outfit. XOXOXO

JUMPSUIT: Zara

SUNGLASSES: Bimba y Lola

SHOES: V&L
PHOTOGRAPHER: Joel Cuello Duarte.

1 comentari:

  1. Nunu sua linda que lugar maravilhoso!!!!!! fiquei louca para conhecer!
    www.byanak.com.br

    ResponElimina

Thank you for your comment. I hope you come back soon. Sincerely, NunuBoboMama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...